AERODANCE

Aquesta disciplina va una mica més enllà de la típica classe d’aeròbic.  Incorpora i combina passos de balls com el tango, jazz, salsa, hip hop, amb els passos i exercicis típics de l’aeròbic. Va enfocada a treballar a nivell càrdiovascular, és a dir, és un tipus d’exercici d’intensitat mitja.

Es millora l’equilibri, la coordinació, l’estructura corpoal. La tonificació muscular la realitzem a la segona part de la classe on, seguint la filosofia del mètode pilates, enfortirem  parts del cos.

Està recomanada per a gent a partir de 15 anys. Nivell intermig. A part del benefici càrdiovascular evident, millora l’equilibri i entrena la coordinació a través de músiques amenes, divertides i gens monòtones.

 

 

DANSA CONTEMPORÀNIA LÚDICA

Aquesta sorgeix per la necessitat de terencar amb la rigidesa de la dansa clàssica. El ballarí busca expresar-se més lliurement i amb moviments no tant estudiats. Van començar a surgir ballarins descalços, fent girs menys rígids i afegint moviments diferents.  Amb el temps, van aparèixer tantes variacions i barreges d’altres modalitats de la dansa que ja no s’assemblava en res a la dansa clàssica. És menys encorsetada i rígida. Es diu que en la dansa contemporània “TOT VAL”.

Però aquestes modalitats de dansa sempre han estat allunyades de la gent que no va a una escola de dansa. I des de Dansalut hem volgut “trencar” i dir: I per què no? No puc ballar si no tinc una tènica de clàssic? Si no sóc jove ja no hi tinc cabuda? Podem agafar l’essència de la dansa contemporània i fer una classe amena, divertida i per a un públic més ampli i adaptada a les postres necessitats?

La desposta a aquestes preguntes és sí i per això us oferim aquestes sesions.